14.10.2019, 20:27 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Madsen om United-kamp: Kravet er en sejr

Herning-Ikast Håndbold møder tirsdag aften Aarhus United på hjemmebane. Cheftræneren har respekt for aarhusianerne men forventer to point af sit mandskab.

 

Formen er god både spille- og resultatmæssigt i Herning-Ikast Håndbold, hvor fem sejre i træk og en andenplads i HTH Ligaen lige nu er status.

Tirsdag aften skal den sjette sejr i træk gerne komme i land, når holdet tager imod sidste års slutspilsdeltagere fra Aarhus United.

- Det er vigtigt, at vi kan fortsætte det gode spil, vi har leveret på hjemmebane i de første kampe, men vigtigst af alt er det, at vi tager de to point. Vi vil gerne fortsætte formen resultatmæssigt, og kravet er en sejr mod Aarhus, siger Mathias Madsen forud for tirsdagens opgør og fortsætter.

- Vi skal være dygtige i vores angrebsspil. Jeg synes, at det har set positivt ud, og hvis vi kan opretholde vores scoringssnit på omkring 27,5 mål pr. kamp i kampen mod Aarhus, så giver det os gode forudsætninger for at vinde.

Formstærk modstander
Aarhusianerne har udvist god form på det seneste, men selv med dét in mente ændres HIH-cheftrænerens forventninger ikke.

- De lagde lidt halvsløjt ud i sæsonen, men i de seneste tre kampe har de set rigtig stærke ud. De slog Viborg hjemme, fik et point i Randers, hvor de burde have fået to, og så har de gennemtævet Ajax i deres seneste kamp. Det vidner om god styrke fra Aarhus Uniteds side, og det er noget, vi har stor respekt for, men samtidig er det også et hold, jeg mener, vi skal slå, lyder det fra Mathias Madsen, der benævner et par profiler hos østjyderne.

- Spillere som Julie Pontoppidan og Helena Elver er dygtige på blandt andet deres finter, og dem holder vi et vågent øje med. De har også fået en ny venstrehåndet bagspiller ind, Line Ellertsen, som vi også skal forholde os lidt til, og så er der naturligvis Celine Lundbye, som er deres helt store profil. Men som altid forbereder vi os godt, og vi glæder os til at spille kamp, slutter enhjørningernes træner.

Opgøret spilles tirsdag kl. 19:30 i IBF Arena.