28.10.2019, 13:53 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen

Madsen: Et vaskeægte topopgør

HTH Ligaens nummer ét og to - Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold - mødes tirsdag aften.

Herning-Ikast Håndbold kommer fra et nederlag på hjemmebane til København Håndbold i lørdags, men det gør ikke motivationen mindre før tirsdagens duel mellem ligaens to tophold - tværtimod.

- Vi var skuffede over vores præstation mod København. Vi havde sat næsen op efter en sejr, men vi må erkende, at vi ikke var dygtige nok angrebsmæssigt efter pausen. Med kamp igen allerede tirsdag har tiden til efterbehandling været knap, men vi har set lidt video og talt kampen igennem, og nu kigger vi frem mod kampen mod Team Esbjerg. Vi er bestemt ikke tilfredse med i lørdags, men den følelse skal vi bruge til at give den fuld power i morgen, siger Mathias Madsen.

Topopgør med beskæmmende skygge
Tirsdagens opgør i Blue Water Dokken bliver et møde mellem ligaens to øverst placerede klubber, og den duel ser cheftræneren for Herning-Ikast Håndbold frem til.

- Det bliver spændende! I tabellen er det nummer ét mod nummer to, så det må jo betegnes som et vaskeægte topopgør. Jeg forventer et Esbjerg-hold, der kommer med fuld udblæsning og er klar til at fortsætte deres gode stime. De har spillet meget, meget stærkt siden, at vi slog dem, og hvis vi skal spille med om point dernede, skal vi levere et forsvarsspil, der er langt bedre end dét, man har set i de seneste to kampe. Der skal virkelig, virkelig gøres klar til en meget fysisk kamp, lyder det fra Mathias Madsen, der ærgrer sig over et enkelt element, som flere steder synes at overskygge selve håndboldkampen.

- Der er nogle faktorer i spil omkring hele den her pokalprotest, der har været kørende, og derfor er det en meget, meget spændende kamp for mange medier. Det er naturligvis lidt beskæmmende for opgøret, men man skal altså lige huske, at det jo ikke er noget udestående klubberne imellem, det beror på, understreger Mathias Madsen.

Comeback til profil
Til opgøret forventer han at kunne byde velkommen tilbage til én af holdets vigtigste brikker, som han har måttet undvære siden starten af oktober.

- Helene Fauske træner med igen, og vi regner med at bringe hende i spil i Esbjerg. Hun er naturligvis et stykke fra 100 %, men vi glæder os over at have hende tilbage, slutter Mathias Madsen.

Tirsdagens topopgør fløjtes op 18:30 i Blue Water Dokken i Esbjerg, og du kan følge med på TV2 Sport fra kl. 18:00.