11.09.2018, 21:45 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Kristian Kristensen tror på to point mod København Håndbold

HIH’erne skal op imod de forsvarende danske mestre i IBF Arena og cheftræneren tror på, at holdet kan drille københavnerne.

Torsdag aften brager de lokale enhjørninge sammen med de forsvarende danske mestre fra København Håndbold.

De midtjyske piger går ind til opgøret med en god portion selvtillid i rygsækken efter, at de i søndags besejrede Randers HK i en vanskelig udebanekamp.

Kristian Kristensen ser frem til opgøret og han tror på, at HIH’erne kan drille hovedstadsholdet.

-København er et hold, som igennem en årrække har haft kontinuitet og det er det de høster frugterne af. Det er en stor mundfuld og et rigtig godt hold, men når det så er sagt, så tror jeg på, at vi kan stikke en kæp i hjulet på deres koncept og sikre os de to point.

HIH’erne er næsten alle kampklar, men fløjspilleren Mie Augustesen må fortsat sidde ude med en ankelskade, hvor det forventes at hun er tilbage sidst på efteråret - alt imens Trine Troelsen så småt er tilbage i kampform efter, at hun i juni måned blev mor til datteren Ellen.

Cheftræneren vil gerne have forlænget holdets gode perioder

-Vores fokus ligger på os selv. Vi har i glimtvis vist stærkt niveau og vi ved, at vi kan være med, når det virkelig gælder. Det handler for os om, at vi får forlænget de gode perioder, som vi eksempelvis så i kampene mod Team Esbjerg og Odense Håndbold, og at vi i hvert fald spiller 40-45 minutters god håndbold. Det skal der til for at slå et hold af Københavns kaliber.

Kampen mod København Håndbold spilles torsdag klokken 19.00 på hjemmebane i IBF Arena og vi håber på stort fremmøde på lægterne, så vi sammen kan få sendt københavnerne hjem uden point i bagagen.

Har du sikret dig en billet? Hvis ikke, så skynd dig - du kan stadig nå det!
Køb billetter til kampen her.