10.09.2018, 11:40 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Getty Images

Kristian Kristensen: Pigerne arbejdede sindssygt godt

Herning-Ikast Håndbold sikrede sig holdets anden ligasejr efter en snæver sejr på udebane.

Kristian Kristensens tropper sikrede sig søndag eftermiddag to point i Randers.

I Arena Randers vandt HIH’erne sæsonens anden sejr, da der efter 60 minutters spil stod 26-24 på måltavlen i gæsternes favør.

Læs kampreferatet HER

-Man kan roligt sige, at det blev en kamp i lidt forskellig tempi. Vi fik egentlig en god start på opgøret, hvor vi kommer foran 2-1, men grundet ukoncentrerede afslutninger og tekniske fejl kom vi lynhurtigt bagud med 3-7.
Derfra får vi rettet op på tingene. Blandt andet fordi, at vi får Englert (Sabine Englert red.) på mål, som går ind og viser styrke med flere værdifulde regninger. Endvidere får vi de to venstrehænder, Stine Skogrand og Louise Burgaard, på banen på samme tid, hvilket gav et godt flow i spillet offensivt, siger cheftræneren Kristian Kristensen.

-Vi går i omklædningsrummet med en god smag i munden og aftaler, at vi skal fortsætte det gode spil efter pausen.
Det lykkedes vi dog ikke med, da vi endnu engang afsluttede for dårligt. Så den del af spillet er jeg ikke særligt tilfreds med - det er lidt ærgerligt.
Men derfra spiller vi, via godt spil, os fra igen og har egentlig flere momenter i opgøret, hvor vi kan lukke kampen, men får det desværre ikke gjort. Derfor bliver kampen for unødigt spændende, fortsætter cheftræneren.

Sammenlagt er Kristian Kristensen tilfreds med pigernes indsats og at anstrengelserne førte til to point.

-Det blev lidt op og ned, men vi er meget glade for de 2 point og det er fedt, at vi kommer ud af en tæt kamp med en sejr - det giver selvtillid. Den selvtillid skal vi helt klart bruge frem mod København-kampen på torsdag.
Alt i alt er jeg stolt af moralen og hele indstillingen. Pigerne arbejdede sindssygt godt, slutter cheftræneren.

Herning-Ikast Håndbold skal i aktion igen på torsdag, når de på hjemmebane tørner sammen med de forsvarende danske mestre fra København Håndbold.

Opgøret spilles i IBF Arena og du kan fortsat nå at sikre dig billetter og heppe de lokale enhjørninge til sejr.
Køb dine billetter HER