28.04.2018, 19:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Kristensen: Semifinalen skulle vi have sikret i egen hule

FCM Håndbold har tabt alle hjemmekampe i slutspillet, og det har spændt ben for en semifinaleplads, mener cheftræneren

Midtjyderne er kendte for at være stærke i egen hule. De har flere gange taget overraskende skalpe mod europæiske storhold. Men dette års slutspil har haft et andet udfald. Ironisk nok har FCM Håndbold vundet på udebane to gange, mens det er blevet til tre nederlag på hjemmebane i slutspilsopgøret. Det er et faktum, som ærgrer cheftræner Kristian Kristensen efter lørdagens udebanenederlag til Odense Håndbold.

- Pigerne kæmpede med det, de havde i dag. Vi misser ikke semifinalen, fordi vi taber i dag. Vi misser semifinalen, fordi vi ikke har vundet nogle kampe på hjemmebane i slutspillet. Det ærgrer mig, især når jeg ser tilbage på kampen mod Silkeborg, hvor vi kort før tid havde sejren, men smed den væk. Og for den sags skyld også Viborg-kampen, som vi også kunne have vundet, siger Kristian Kristensen.

Kaster cheftræneren et blik tilbage på sæsonen, hæfter han sig ved flere positive resultater og tendenser.

- Jeg synes, vi har vist, hvad vi kan præstere på toppen, når alle spillere er til rådighed. Vi kæmpede om førstepladsen i ligaen mod København Håndbold i slutningen af januar og nåede en kvartfinale i Champions League. Mange spillere har fået en del ansvar og spilletid, fordi vi har måtte undvære nogle spillere til skader og graviditeter. På den måde ser jeg rigtig gode muligheder i at bygge noget nyt op i det kommende Herning-Ikast Håndbold. På det holdkort figurerer flere af de spillere, som har trukket et kæmpe læs denne sæson. Det giver alt andet lige erfaring og robusthed, slutter Kristensen.

Kampprogrammet er dog ikke slut endnu for denne sæson. FCM Håndbold spiller den første pokalkamp, når de tørner sammen med Aars HK den 1. maj. Læs mere om opgøret her >>