26.04.2018, 14:02 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Kristensen inden afgørende slutspilskamp: Hård fight!

FCM Håndbold møder storsatsende Odense i en afgørende sidste slutspilskamp. Cheftræneren forventer hård fysisk fight

Det kræver med stor sandsynlighed point ude mod Odense, hvis FCM Håndbold skal nå semifinalen. Odense Håndbold topper suverænt slutspilspulje 2 og har allerede sikret sig en billet til semifinalen. De har endnu ikke tabt en kamp i slutspillet, og cheftræner Kristian Kristensen er ganske bevidst om, hvilken modstander FCM Håndbold tørner sammen med.

- Der venter en intens fight. En sejr over Odense kræver først og fremmest, at vores defensiv står stærkt. Det er et af vores bedste våben, så det er vigtigt, at vi får forsvaret op at køre igen. Samtidig skal vi selvfølgelig være skarpe i den anden ende af banen. Vi har værktøjerne til at løse Odenses defensiv, men det bliver hård fysisk fight, så det er vigtigt, at vi også er gode på løbene fremad i banen, siger Kristian Kristensen.

Med en sejr eller uafgjort mod Odense, er den midtjyske semifinaleplads sikret. Et nederlag vil med stor sandsynlighed koste semifinalen. Ellers skal Silkeborg (som ikke kan nå at spille sig videre), slå Viborg på udebane, eller de to hold skal spille uafgjort. Kristian Kristensen er ret sikker på, at semifinalen skal vindes i Odense.

- Vi må selv sikre semifinalen. Vi tror på de ting, vi træner og forbereder. Selvom vi er ramt på skader og overbelastning på enkelte spillere, er vi klar til at tage kampen op og kæmpe det bedste, vi kan, siger cheftræneren.

Stillingen i slutspilspulje 2:

1. Odense Håndbold – 11 point
2. FCM Håndbold – 5 point
3. Viborg HK – 4 point
4. Silkeborg-Voel KFUM – 3 point

(ved pointlighed går holdet med bedste grundspilsplacering videre)

Kampen mellem Odense Håndbold og FCM Håndbold spilles på lørdag klokken 16.00 i Odense Idrætshal. De øvrige slutspilskampe bliver også fløjtet i gang kl. 16.00 på lørdag, og derefter er det endeligt, hvilke to hold, der skal op imod Odense Håndbold og København Håndbold i semifinalerne. Kampene bliver vist på TV2, hvor Odense-FCM er hovedkampen.