08.01.2019, 19:50 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

HIH’erne vil give ligaens absolutte tophold kamp til stregen

Onsdag aften tørner Herning-Ikast Håndbold sammen med ligaetterne fra Odense

Onsdag aften spiller Herning-Ikast Håndbold deres 16. kamp i HTH Ligaen, når de på udebane krydser klinger med Odense Håndbold.

Der venter de lokale enhjørninge noget af en styrkeprøve, da fynboerne med 30 point i tabelregnskabet fortsat er ubesejret efter de første femten spillerunder.

De to mandskaber har allerede tørnet sammen en enkelt gang i denne sæson, da Jan Pytlicks tropper var på besøg i IBF Arena i september måned. Her gav midtjyderne det fynske mandskab hård modstand, men måtte til sidst se sig besejret efter en målfattig affære, som endte 16-18.

Odense Håndbold må påtage sig favoritværdigheden i onsdagens opgør, men HIH-fløjen, Emma Friis, forsikrer, at odenseanerne får kamp til stregen.

-Vi forventer selvfølgelig en meget spændende kamp. Odense Håndbold er et rigtig godt hold og det er ikke for sjov, at de ligger nr. 1 i rækken.
Vi skal være 100% forberedt og klar på det tryk de kommer med, og så skal vi ellers bare løbe en masse med dem. Vi har også set, at vi sagtens kan spille med, og det satser jeg stærkt på, at vi også kan igen i morgen,
siger Emma Friis.

Opgøret fløjtes i gang klokken 18.30 i Odense Idrætshal og hvis du ikke har taget turen til det fynske, så kan du følge kampen direkte på Tophaandbold.dk under ”Livescore”