01.09.2018, 18:43 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Fortrøstningsfuld cheftræner: Mange opløftende momenter

Kristian Kristensen godkender udtrykket og attituden efter det smalle nederlag i Esbjerg.

Arkivfoto.

 

 

- Alt taget i betragtning og målt på præstationen, så er der mange opløftende momenter at tage med.

 

Det var en ganske fattet cheftræner, der satte ord på begivenhederne efter nederlaget på 25-23 i Blue Water Dokken. Ærgerlig var han - men også tilfreds med det meste af, hvad hans hold havde præsteret i sæsonens hidtil sværeste opgave.

 

- Vi har haft en god udvikling i opstarten og henover de første kampe, og i dag blev vi så kastet for løverne, så at sige. Det var den bedste modstander, vi har mødt indtil videre, så vi var lidt spændt på, hvor vi stod med dette nye hold, siger Kristian Kristensen og sætter ord på opgøret set med Herning-Ikast-øjne:

 

- Det blev tæt hele vejen, men alligevel var det os, der hele tiden skulle kæmpe lidt efter. Vi fik ikke den der følelse af, at vi lige kunne komme ovenpå - det havde været rart at prøve i anden halvleg. Ved 20-20 havde vi egentlig meget godt moment i tingene og havde netop hentet tre mål, men vi forpassede muligheden for at tage føringen. Jeg ærgrer mig over, at vi ikke kan byde dem helt op til dans til sidst, men overordnet set er jeg på mange måder tilfreds - selv om man naturligvis aldrig er helt tilfreds, når man taber, fortæller manden, der guider HIH-spillerne fra sidelinjen.

 

Særligt gejsten og vedholdenheden får roser med på vejen.

 

- Vores udtryk og attitude er rigtig fin, og vi arbejder på nogle ting, som vi endnu ikke har brugt så lang tid på, så pigerne skal have noget kredit for moralen. Det er opslidende, når man hele tiden hænger lidt efter, men vi bliver ved med at kæmpe, og det er ret vigtigt for os som gruppe. Det var en god kamp for os, før vi om bare få dage skal møde Odense, som ser stærke ud igen i år. Vi lærte alle sammen noget i dag, slutter Kristian Kristensen.

 

Opgøret mod Odense Håndbold spilles onsdag kl. 18:30 i IBF Arena.