05.06.2018, 15:42 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Fornem hæder til anføreren

Veronica Kristiansen blev den store vinder, da Dansk Håndbold Award for første gang løb af stablen i går aftes.

For Veronica Kristiansen blev der sat et flot punktum for sæsonen og dermed for hendes tid i FCM og dansk håndbold. Hun kunne nemlig lade sig hylde som Årets Kvindelige Håndboldspiller – valgt af kollegaerne fra ligaerne, 1. division samt de udlandsprofessionelle - til Dansk Håndbold Award, som blev afholdt mandag aften. 

Vikki havde fået hele 45% af stemmerne, hvilket tydeliggør, at hendes flotte sæson ikke er gået ubemærket hen, heller ikke iblandt hendes kollegaer. Veronica Kristiansen har i sæsonens løb markeret sig både nationalt og internationalt, og har specielt det seneste år udviklet sig markant både på og udenfor banen som anfører for FCM Håndbold.

I Champions League var Vikki med sine 91 mål en af årsagerne til, at FCM Håndbold fik kæmpet sig blandt de 8 bedste klubhold i verden, inden det desværre blev til et midtjysk exit.
I den hjemlige liga blev det til en delt 5. plads på topscorerlisten med i alt 163 mål.

De flotte præstationer medførte også en plads på Årets All Star-hold i HTH GO Ligaen, en kåring som også faldt i går i forbindelse med Dansk Håndbold Award. På All Star-holdet har Veronica følgeskab af blandt andre de to kommende Herning-Ikast spillere Stine Skogrand og Sarah Iversen.