19.02.2019, 14:13 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Formkurven skal fastholdes

HIH er delt etter på ligaens formbarometer før onsdagens opgør i Ringkøbing.

 

Han er hurtig til at erklære, at opgøret skal vindes. Men ligeledes gør han det klart, at han hverken forventer storsejr eller en times sprudlende håndbold fra egen side. Kristian Kristensen varmer op til onsdagens kamp, hvor modstanderen er Ringkøbing Håndbold.

 

- Ringkøbing har en god hjemmebane, hvor de traditionelt set gør det svært for os. Derfor forventer jeg heller ikke, at vi bare uden videre kører dem over. Jeg har desuden noteret mig, at de er ved at have alle mand klar igen, så de kan stille med A-kæden, som ser god ud for dem. Men det er også en kamp, vi skal vinde, og jeg forventer mig to point på bundlinjen, når de 60 minutter er spillet, lyder det fra Kristian Kristensen, som samtidig håber på lidt mere af den skarphed, der periodevis svigtede mod Skanderborg i lørdagens opgør.

 

- Lidt mere kynisme fra vores side, og så havde kampbilledet været et helt andet. Mod Skanderborg havde vi mange gode momenter, men vi var ikke gode nok til at udnytte dem og lukke kampen ned. Det vil jeg gerne se os gøre mod Ringkøbing i morgen, siger cheftræneren.

 

Resultaterne fejler dog intet for tiden, hvor Herning-Ikast Håndbold er bedst kørende på pointkontoen sammen med Team Esbjerg. Den positive statistik skal gerne forlænges.

 

- På formbarometret er vi det mest formstærke hold i ligaen sammen med Esbjerg, og det vil vi gerne fastholde. Vi har seks ligasejre i træk og 10 sejre i 11 kampe i alle turneringer, og den gode statistik skal vi føje yderligere til med en sejr i Ringkøbing, slutter Kristian Kristensen.

 

Der er kampstart i ROFI-Centret i Ringkøbing onsdag kl. 19:30.