05.09.2018, 11:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Første store hjemmebrag venter

Det har været en sæsonstart med godt spil fra Herning-Ikast Håndbold, og cheftræneren forventer at drille Odense Håndbold i topkamp

Det har været en start med godt spil for Herning-Ikast Håndbold i den nye sæson, hvor det er blevet til en sejr i første kamp og et snævert nederlag til Esbjerg i anden kamp. Nu venter endnu en stor udfordring i Odense Håndbold, der kommer til Ikast.

- Det er en stor kamp, som vi glæder os helt sindssygt meget til, siger Kristian Kristensen.

Dermed er det anden storkamp inden for en uge, og det passer cheftræneren godt.

- Vi bliver kastet for løverne fra starten, og det er dejligt. Så er vi i gang, siger han.

Senest blev det til et snævert nederlag på 25-23 på udebane mod Team Esbjerg. En kamp, som Kristian Kristensen er tilfreds med.

- Vi fik vist, hvor vi står i forhold til et hold som Esbjerg. Resultatet var selvfølgelig ikke, som vi havde håbet, men spillemæssigt var det godkendt, siger Kristian Kristensen.

Nu venter næste store opgave mod Odense, som cheftræneren forventer at drille. Sidste år lykkedes det Kristian Kristensens tropper at holde Odense til 17 scoringer, og han håber, at de kan gentage noget lignende.

- Vi plejer at stå godt mod Odense. Vi har et tag på dem, og deres koncept har ikke ændret sig, så vi går efter at matche præstationen fra sidste år, siger Kristian Kristensen.

Kampen spilles i IBF Arena med kampstart klokken 18.30.

- Vi glæder os til at spille årets første store brag på hjemmebane, som forhåbentligt bliver fyldt op på tilskuerpladserne, siger Kristian Kristensen.

Du kan købe billetter til kampen ved at klikke her.