30.05.2018, 16:12 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Fauske-mål nomineret til årets mål i HTH GO Ligaen

Nomineringerne til årets mål i herre- og dameligaen er blevet offentliggjort, og du kan være med til at bestemme hvem, der skal løbe afsted med hæderen.

Håndboldsæsonen lakker mod enden og samtidig nærmer vi os med hastige skridt Dansk Håndbold Award, som løber af stablen den 4. juni i Viborg.
To af de priser som skal uddeles denne aften er årets mål i henholdsvis 888-ligaen og HTH GO Ligaen. Priser som du kan være med til at fordele ved at deltage i afstemningen på TV2 sports hjemmeside.

20 mål er valgt ud blandt de mere end 20.000 scoringer, som i løbet af sæsonen har fået netmaskerne til at blafre. 10 mål fra herreligaen og 10 mål fra dameligaen.

Et af de 10 mål, som er nomineret fra dameligaen, er sat ind af vores egen Helene Fauske i efterårets hjemmekamp mod Ringkøbing Håndbold. Her sætter hun først sin direkte modstander helt af, inden hun med et underhåndsskud trækker bolden helt op i nettaget.

Du kan gense det lækre mål på vores Instagramprofil eller på TV2 Sports hjemmeside, hvor du også kan smide en stemme på vores unge, norske hunulv.

Stem på årets mål i HTH GO Ligaen her.

Køb din billet til Dansk Håndbold Award her.