16.02.2019, 19:30 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Fauske: En sejr er en sejr

Lørdagens topscorer havde håbet på en spillemæssigt bedre præstation mod Skanderborg, men hun glæder sig over to point på en dårlig dag.

Arkivfoto

 

 

Herning-Ikast måtte nøjes med en smal 27-24-sejr over Skanderborg Håndbold i lørdagens opgør. Begge halvlege startede ellers fornuftigt for hjemmeholdet, men det kneb med at få spillet til at flyde i længere perioder ad gangen.

 

Opgøret blev væsentligt tættere end ventet, og ifølge Helene Fauske var det mest af alt selvforskyldt.

 

- Vi havde håbet, at dette ville blive en kamp, hvor vi var spilstyrende igennem alle 60 minutter, men vi laver nogle dumme fejl, som lukker dem ind i opgøret. Vi har flere perioder, hvor vi kunne have dræbt kampen, men vi holder ikke vores aftaler i forsvaret, vi har mange dårlige afleveringer, og vi skyder for tidligt i angrebet... Men vi må arbejde videre med det, fortæller den 22-årige playmaker.

 

Hun glæder sig dog over, at holdet alligevel sejrede på en dag, hvor spillet ikke var godt.

 

- Det viser, at vi kan være fokuserede i slutminutterne, også under pres. At vi er det erfarne hold, der har stået i de situationer tidligere. Vi bliver ved med at køre på, selv om modstanderen periodevis har et bedre flow end os, og den kvalitet skal vi bevare. Planen var, at vi skulle vise, at vi er et tophold i denne liga, og i dag lignede vi ikke et tophold. Men en sejr er en sejr, og vi må revanchere os spillemæssigt næste gang, lyder det fra nordmanden.

 

Med sine otte træffere blev Helene Fauske topscorer.