11.04.2019, 07:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Comeback med knubs: Jeg tager gerne de blå mærker med

Mie Augustesen var tilbage på håndboldbanen i sejren over Viborg HK.

Arkivfoto.

 

 

Efter længere tids skadesfravær og mange tilbagevendende skadesproblemer i sæsonens løb gjorde Mie Augustesen comeback, da Herning-Ikast Håndbold onsdag aften tog en overbevisende sejr ude over Viborg HK. Nu glæder venstrefløjen sig til at slutte af med en håndfuld yderst vigtige og afgørende kampe.

 

- Det var rigtig dejligt at være tilbage. Det har været en lidt træls sæson med alle de on/off-skader, jeg har haft, men nu vil jeg simpelt hen være med i resten af sæsonen. Jeg synes, det er så pissesjovt at spille alle de her kampe, hvor der er så meget på spil, og jeg glæder mig til at slutte godt af inde på banen med de her piger, trænere og ledere. Det var virkelig en dejlig følelse af gøre comeback, fortæller Mie Augustesen.

 

I slutningen af første halvleg lignede det dog et comeback, der kunne få ende, før det for alvor var begyndt. I en kontra faldt Mie Augustesen til jorden, da hun ville spille Mathilde Bjerregaard fri til afslutning. Fløjspilleren var vrikket om på anklen og måtte modtage behandling, men heldigvis kom hun retur på halgulvet igen i løbet af anden halvleg.

 

Forinden nåede der dog at gå et mindre gys igennem både hende selv, holdkammeraterne og hele Vibocold Arena.

 

- Jeg gled på foden i kontraen, og det er, hvad der sker. Heldigvis var det ikke så alvorligt, men jeg nåede da lige at blive nervøs for, hvad det var, især fordi det er den samme fod, som har holdt mig ude længe, siger den rutinerede fløj, som dog gerne bider lidt ekstra smerte i sig her i sæsonafslutningen.

 

- Jeg tager gerne de knubs med her til sidst, så længe jeg er med på banen og på bænken. Det er dét, der tæller lige nu, og hvis vi vinder, er jeg okay med at have et blåt mærke her og der, slutter Mie Augustesen.

 

Emma Friis var fraværende med den skulderskade, hun pådrog sig mod Team Esbjerg i weekenden. Det er endnu uvist, hvornår den unge fløjspiller er tilbage på håndboldbanen.