10.10.2017, 14:48 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Topopgør i IBF Arena: FCM tager imod København Håndbold

Med lige mange point på kontoen, og to vigtige på spil, venter et spændende opgør mellem ligaens nummer 1 og 2 onsdag aften

Otte point. Så meget har onsdagens duellanter begge vundet i de fem første kampe, hvilket giver en plads i toppen af HTH GO Ligaen. København placerer sig lige foran hunulvene på førstepladsen på grund af en bedre målscore. Dermed er der to vigtige point på spil, når midtjyderne onsdag aften tager imod København Håndbold i IBF Arena.

Køb billetter >> FCM Håndbold vs. København Håndbold, onsdag d. 11. oktober, kl. 19.30

Siden københavnerne i deres første kamp blev løbet over ende i Holstebro, har de sikret sig fire sejre på stribe. Blandt andet blev det til en storsejr på udebane mod Odense på 18-35, og senest sikrede de sig to point med en sejr på 31-20 over Aarhus United. De relativt store sejre har også gjort tigerne til de mest målfarlige i sæsonen indtil nu.

FCM Håndbold er, ligesom København, inde i en god stime i HTH GO Ligaen. Senest blev det en sejr på 34-29 over Ringkøbing på hjemmebane. I mellemtiden har hunulvene været i aktion i den ungarske heksekedel i Györi. De forsvarende mestre viste ingen nåde, og sendte hunulvene hjem med et stort nederlag. Dermed er hunulvene parate til at revanchere og tage ved lære af lektien fra CHL, når de tørner ud i morgen aften i den hjemlige liga.  

Der er kampstart mellem FCM Håndbold og København Håndbold onsdag d. 11. oktober klokken 19.30.