01.04.2018, 14:36 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Tonje Kjærgaard tilbage på holdkortet

Som reaktion på de mange skader har cheftræner Kristian Kristensen valgt at indkalde den rutinerede ALPI Legend til dagens kamp mod Silkeborg-Voel KFUM.

Slutspilsopgøret mod Silkeborg-Voel KFUM byder på et comeback til den erfarne Tonje Kjærgaard, som indtræder i truppen som følge af de mange skader og graviditeter.
Og det er med stor glæde, at Kristian Kristensen kan byde velkommen tilbage til den tidligere stjernespiller: ”Det vil uden tvivl tilføre en hel masse rutine til holdkortet. Vi glæder os til igen at få glæde af hendes fantastiske fightervilje, som hun altid har været så kendt for.”

Det var dog ikke helt uden betænkning, at Tonje Kjærgaard valgte at sige ja til tilbuddet om et comeback: ”Det er snart mange år siden, at jeg lagde tophåndbolden på hylden, så der er nok lidt rust, der skal bankes af. Men jeg er sikker på, at jeg stadig kan bidrage med noget, hvilket også er grunden til, at jeg har valgt at sige ja.”

Silkeborg-Voel har samtidig kunne offentliggøre, at Anja Andersen genoptager karrieren i forbindelse med dagens kamp. Der er dermed lagt op til en direkte kamp mellem 2 af de største håndboldstjerner fra 90’erne.

Så kom i hallen og støt hunulvene, og vær vidne til et årtiets comebacks!