06.03.2018, 13:13 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Sidste grundspilskamp i egen hule: FCM vs. TTH Holstebro

Hunulvene jagter vigtige point til toppen af ligaen, mens TTH Holstebro kæmper indædt for at holde slutspilsdrømmen i live

Grundspillet lakker mod enden. FCM Håndbold har stadig to kampe at snuppe point i. Først mod TTH Holstebro og derefter mod Team Esbjerg. Kampen mod TTH Holstebro er den sidste grundspilskamp på hjemmebane denne sæson, og opgøret fløjtes i gang onsdag aften klokken 19.30 i IBF Arena.

FCM Håndbold har spilmæssigt og resultatmæssigt ramt en god stime de sidste kampe. Til trods for at pointene senest udeblev i den rumænske heksekedel i Bukarest, var hunulvenes spil ikke til at tage fejl af. De udfordrede Champions League vinderne fra 2016 frem til slutfasen, hvor rumænerne trak fra. Cheftræneren var ganske imponeret over pigernes indsats, og det gode spil skal hunulvene forsøge at opretholde hjemme mod TTH Holstebro onsdag aften.

- Vi glæder os til at spille foran eget publikum igen. Det er lokalopgør, og vi skal ud og jagte vigtige point til slutspilsplaceringen. For os handler det om at bygge videre på den gode præstation i Bukarest, som jeg er meget tilfreds med, siger cheftræner Kristian Kristensen.

KØB BILLETTER >> FCM HÅNDBOLD VS TTH HOLSTEBRO, ONSDAG D. 7/3, KL. 19.30 I IBF ARENA

Holstebroerne er i en tæt fight med Randers HK om den sidste og adgangsgivende plads i slutspillet. Begge hold har 16 point, men Randers ligger lige nu på den eftertragtede 8. plads, da de er bedre indbyrdes. TTH Holstebro er lige så stille gledet ud af den sjove del i ligaen efter tre nederlag i træk mod hhv. København, Viborg og Ajax. Dermed må FCM Håndbold forvente et pointsulten hold onsdag aften.

FCM Håndbolds plads i slutspillet er sikret, men det er ikke lige meget for hunulvene, hvad den endelige placering i grundspillet bliver. En første- og andenplads giver nemlig to point med videre i slutspillet, mens tredje- og fjerdepladsen giver ét point med videre. København er løbet med stafetten i front, men derefter er det ganske tæt. Odense har taget andenpladsen og ligger lige nu ét point foran FCM Håndbold.

Se stillingen i HTH GO Ligaen her >>

Der er kampstart mellem FCM Håndbold og Odense Håndbold klokken 19.30 i IBF Arena. Køb billetter HER.