31.01.2018, 10:33 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Masser af humør og fokus frem mod topkampen i København

Cheftræneren melder om et kampklart FCM-hold, som er parat til at tage duellen om førstepladsen op

- Kampen mod København er vigtig. Kan vi vinde den, ser det meget godt ud.

Sådan lyder det fra cheftræneren. Men han maner samtidig til besindighed.

- Alle kampe er jo vigtige, så vi kommer ikke til at sætte alt på et bræt. Men vi er velvidende om, at det stillingsmæssigt kan give os nogle fordele, så vi er fuldt ud fokuserede og går knivskarpt efter sejren, fortæller Kristian Kristensen.

Kampene mod København plejer at ende ud i nogle tætte dueller. Det vidner et kig på statistikken også om. De fire opgør i 2017 mellem de to hold endte ud i to sejre til FCM Håndbold og to sejre til København Håndbold. Senest var det midtjyderne der trak det længste strå, da de slog løverne 24-21 i oktober.

- Jeg vil tro, at en sejr over København kræver, at vi holder dem nede på 22/23 scoringer. De er ligaens mest scorende hold. Samtidig skal vi have løst deres defensiv, som er ekstrem stærk, siger cheftræneren.  

Begge mandskaber var i europæisk fight i weekend. For København endte det med uafgjort mod Issy Paris, men hunulvene led et smalt nederlag ude mod Krim. Midtjyderne er dog videre og klar til at udfordre værterne fra København.

- Der er masser af humør i truppen. Det er sjovt, samtidig med at det er alvor. Vi er med i Champions League og helt fremme i ligaen, så vi lader os ikke slå ud over et nederlag til Krim, siger Kristensen og tilføjer.

- Kampen i aften er ikke sidste chance. Vi har mulighederne i en tæt liga, og med de resurser vi har, er det ret godt, at vi ligger der, hvor vi gør.

Kampen mellem København Håndbold og FCM Håndbold fløjtes i gang onsdag klokken 18.30 i Frederiksberg Hallerne. Det er også muligt at følge kampen på TV2 Sport.