06.02.2018, 23:31 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Lokalopgør: FCM tager i mod Silkeborg-Voel

Onsdag aften går det igen løs i ligaen, og modstanderen er en ganske kendt en af slagsen

De kender hinandens spillemønstre - måske lidt bedre end så mange andre hold. FCM Håndbold og Silkeborg-Voel er ikke uvante med at stå over for hinanden. De fungerer også af og til som træningskollegaer. Derfor kan det meget vel være det hold, der formår at udnytte den viden, de har om hinanden, bedst, der løber med de to point onsdag aften i IBF Arena. 

Silkeborg-Voel har med tre sejre siden nytår formået at kravle lidt op i tabellen og ligger lige nu på den 8. plads, der er den sidste adgangsbillet til slutspillet. Senest led de dog et stort nederlag, da de tabte 23-31 til Odense. 

For FCM's vedkommende har den seneste tid stået på en veksling mellem liga og Champions League. Senest blev det til et nederlag mod storholdet fra CSM Bucuresti. Og fire dage forinden led hunulvene et smalt nederlag ude mod København. 

Dermed kan det meget vel være to pointsultne hold, der tørner sammen i IBF Arena onsdag aften. Så tag din ven, familie eller kollega under armen til en god omgang lokalfight. Der er kampstart klokken 19.30, og du kan skaffe dig en billet ved at trykke HER.