31.08.2017, 13:41 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Ligastart: FCM tager i mod Ajax København i IBF Arena

Første kamp i HTH GO Ligaen er på hjemmebane, når FCM Håndbold tager i mod Ajax København søndag eftermiddag

FCM Håndbold skød sæsonen i gang mod Lyngby HK i Santander Cup, hvor de sikkert spillede sig videre til kvartfinalen med cifrene 15-34. Nu gælder det startskuddet til HTH GO Ligaen, og hunulvenes første modstander hedder Ajax København på hjemmebane.

Der er sket store ændringer på det midtjyske holdkort i forhold til sidste sæson, hvor 10 nye ansigter er at finde. Blandt dem de to nordmænd Tonje Løseth og Helene Fauske samt svenske Jessica Ryde på mål.

Samtidig er der comeback til Anne Mette Pedersen, Annika Jakobsen og måltyven Trine Troelsen. Derudover har Laura Jensen og Helene Kindberg spillet sig op på ligaholdet, mens spillere som Mathilde Bjerregaard og Julie Gantzel også er trukket i FCM-trøjen.

Køb billetter>> FCM Håndbold vs. Ajax København, søndag d. 3. september kl. 15.00 i IBF Arena

Søndagens modstander er oprykkerne fra Ajax København, der har gjort sin entré i ligaen med en sikker mesterskabstriumf i 1. division. Til at lede tropperne har de trænerduoen Jesper Mathiesen og Dennis Bo Jensen.

Ajax København har, ligesom midtjyderne, været i ilden i denne sæson i Santander Cuppens 1/8-finale. Her mødte københavnerne de danske mestre fra Nykøbing FH, hvor de måtte se sig slået med 17 mål.

Kampen mellem FCM Håndbold og Ajax København fløjtes i gang søndag d. 3. september kl. 15.00 i IBF Arena.