02.04.2018, 16:24 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen: Vi skal slå sømmet i

FCM var ikke kyniske nok mod Silkeborg-Voel. Dét element skal lægges på til onsdagens opgør.

Arkivfoto.

 

FCM Håndbold åbnede slutspillets Gruppe 2 med en stærk sejr i Viborg, men i søndagens puljekamp hjemme mod Silkeborg-Voel blev det til et snævert nederlag efter et jævnbyrdigt opgør. Hunulvene fik aldrig for alvor spillet til at flyde og måtte slide hårdt for scoringerne. Til sidst kunne gæsterne snige sig østover med en marginal sejr efter cifrene 24-25.

- Det blev et tæt opgør. Vi havde lidt startvanskeligheder i dag, og det efterslæb kommer vi til at kæmpe med et langt stykke hen ad vejen. Det var to ligeværdige hold på dagen, og vi får ikke den store sammenhæng i spillet. Vi finder ikke flowet, og derfor bliver det så tæt, som det gør. Jeg synes egentlig, vi havde rigtig gode muligheder i dag for at vinde over Silkeborg, konstaterer en ærgerlig cheftræner, Kristian Kristensen.

- Det der frustrerer mig nu er, at vi står med nul point for en kamp, som jeg synes, vi skulle have haft to point i. Vi er foran 24-22 i slutfasen og har bolden, og så skal vi være rutinerede nok til at køre tingene hjem, men det var vi ikke. Vi er ikke kyniske nok og får ikke slået sømmet i. Det skal vi gøre fremadrettet. Vi havde alle muligheder for at vinde denne kamp, hvilket gør det ekstra surt at komme herfra med slet ingenting, siger FCM-træneren.

Bonuspointet fra grundspillet betyder, at hans hold nu står med tre point for to kampe - det samme som Silkeborg-Voel. På førstepladsen sidder Odense Håndbold med fem point, mens Viborg HK har nul.

- Det efterlader os med en åben pulje, hvor vi nu må forvente, at Odense trækker fra på førstepladsen. Så er vi tre ligeværdige hold tilbage, der skal i krig om andenpladsen. Det er drønærgerligt, når man kunne have stået her med et rigtig godt afsæt og et hul ned til de andre. Vi må op på hesten igen, og det kan vi passende starte med at komme ved at lave en overraskelse mod Odense, slutter Kristian Kristensen.

Opgøret mod Odense Håndbold spilles onsdag aften kl. 18:30, og du kan købe billet til opgøret her >>>