10.04.2018, 11:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Kristensen: Vi skal genfinde det internationale gear

Cheftræneren udpeger Silkeborg som favoritter, men troen på FCM-sejr er intakt – det internationale gear skal frem

Halvdelen af kampene er spillet i slutspillet, og i FCM Håndbolds gruppe er det fortsat åbent, hvem der løber med semifinalepladserne. Odense sidder tungt på den ene af pladserne med syv point indtil videre. FCM Håndbold og Silkeborg-Voel følger efter med tre point, mens Viborg har to point. I aften møder FCM Håndbold lokalrivalerne fra Silkeborg på udebane. I denne sæson fører silkeborgenserne statistikken med 3-1 i sejre, og det er noget, som Kristian Kristensen har noteret sig. Han giver de grønblusede favoritværdigheden forud for aftenens opgør.  

- Silkeborg må være favoritter. De har tendens til at underspille deres reelle niveau, men kigger vi faktuelt på det, fører de statistikken mod os 3-1. Samtidig har de taget store skalpe i grundspillet, så det er ikke en tilfældighed, at de ligger, hvor de ligger. Det er et udtryk for et hamrende godt hold, siger Kristian Kristensen.

Men Kristensen og Co. har ikke tænkt sig at lade de to point blive i Silkeborg. De skal hjem til Midtjylland, og troen er intakt. Nøglen til sejr så han i det seneste opgør mod Silkeborg.

-  Vi skal genfinde det internationale gear, som fungerede rigtig fint i perioder mod Vardar. Derudover synes jeg, at vi havde godt tag i kampen mod Silkeborg, da vi mødte dem hjemme. Vi viste, hvordan man kan håndtere Silkeborg, men smed selv sejren væk i de afgørende minutter. Det skal vi undgå i aften. Vi skal holde deres hurtige spil og scoringsfrekvens nede og have fuld fokus på deres hurtige bagkæde, siger cheftræneren og tilføjer, at det bliver dagsformen, som afgør kampen.

Der er al mulig grund til at give FCM-pigerne god opbakning fra lægterne i aftenens kamp. For alle FCM-fans gælder det nemlig, at der er gratis adgang. Du skal blot sige, at du er fra FCM Håndbold. Kampstart klokken 18.30 i JYSK Arena.