30.12.2017, 17:16 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen: Savner skarphed og redninger

FCM Håndbold måtte tage til takke med en fjerdeplads i Santander Cup.

- Det er dødirriterende. Og det er ærgerligt.

Kristian Kristensen var selvsagt en skuffet mand efter nederlaget i bronzekampen. Fredag aften smed holdet en sikker finalekurs og tabte med ét mål til Team Esbjerg. Lørdag eftermiddag gentog scenariet sig mod undertippede Aarhus United, der vandt bronzekampen med 23-22.

- Vi skulle vinde - og vi skulle også have vundet kampen i går, fortsætter Kristensen.

Trods flere profiler ude er cheftræneren ikke sen til at tage nederlaget på egen kappe.

- Pilen peger jo på lederen. Den tager jeg og står på mål for det her, og så tager vi internt, hvilke elementer af spillet vi kan forbedre på den korte bane. Eksempelvis har der igennem længere tid været en problematik omkring vores afslutninger.

- Derudover har vi nogle mandskabsmæssige udfordringer, og lige nu må vi acceptere, at vi ikke er et tophold, når ikke alle mand er klar, fortæller Kristensen, der foruden Anne Mette Pedersen og den gravide trio, Blohm, Pedersen og Troelsen, også måtte undvære en fodskadet Veronica Kristiansen i lørdagens bronzekamp.

Mulighederne var der dog til at vinde, men særligt i angrebet og mellem stængerne manglede den afgørende skarphed.

- I denne kamp specifikt savner jeg redninger og afslutningseffektivitet. Det blev rodet, og Aarhus tog jo initiativ og forstyrrede vores rytme klogt. Så må man være skarp på dét, man har, men det var vi desværre ikke, slutter Kristian Kristensen.

FCM Håndbold skal næste gang i aktion på den anden side af årsskiftet. Den 3. januar gæster Viborg HK IBF Arena.