31.10.2017, 22:55 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Pigerne gik topfokuseret ind til første halvleg

Cheftræneren fokuserer på de to point, der blev grundlagt efter en særdeles velspillende første halvleg

FCM Håndbold hev to vigtige point hjem på udebane, da de besejrede Randers HK 20-22 i en neglebidende afslutning. Der var ellers ikke meget, der tydede på spænding ved pausen. FCM Håndbold havde overtaget gennem det meste af første halvleg, og Kristian Kristensen roste spillernes indstilling.

- Pigerne gik topfokuseret ind til opgaven, og spillede fint begge veje. Sabine Englert stod godt igen, og vi havde ikke de store problemer med at skabe chancer i første halvleg, lød det fra cheftræneren.

Hunulvene gik til pause med en føring på 9-15. Men i anden halvleg havde midtjyderne svært ved at få gang i angrebsmaskinen igen. Samtidig halede Randers ind og gjorde lidt af et comeback. Der blev derfor spænding til det sidste, men Louise Burgaard sørgede for en FCM-sejr med det endelige hug til resultatet 20-22.

- Det er svært at sige, hvad der præcist gik galt i anden halvleg. Det er en blanding af mange ting. Martina Thörn gjorde det godt i målet. Chancerne vi spillede os frem til var ikke optimale, og det tager jeg på min kappe. Vi spillede lidt smalt, hvor vi i Aarhus-kampen havde et bedre flow.

- Men jeg hæfter mig ved en sejr og 25 minutters rigtig god håndbold. Det er ikke nemt at spille en hverdagskamp i Randers, så nu fokuserer vi på de to point og starten. Resten skal vi hjem og analysere på, og det tror jeg egentlig er til at finde ud af, sagde Kristian Kristensen efter kampen.

Næste gang hunulvene skal i aktion er på lørdag i et Champions League-opgør. Her møder midtjyderne Brest Bretagne kl. 13.30 i egen hule.