07.11.2017, 10:38 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Nøglekamp mod Team Esbjerg

Cheftræneren glæder sig til ligafighten mod Team Esbjerg og forventer en topkamp med fuld knald på

Onsdag klokken 20.30 bliver der fløjtet op til den sidste ligaduel i IBF Arena i år, og det er ikke hvilken som helst duel. På modsatte side står Team Esbjerg, og det kan vise sig at blive en afgørende kamp i forhold til placeringen i tabellen. Det fortæller cheftræner, Kristian Kristensen.

- Jeg forventer en topkamp med fuld knald på. Det er to gode hold, der kan spille på et internationalt niveau, og det er en nøglekamp i forhold til hele placeringskampen, siger cheftræneren.

Tabellen er fortsat tæt. Kun to point adskiller FCM Håndbold på førstepladsen og Team Esbjerg på fjerdepladsen. Vestjyderne mistede grebet om førstepladsen efter deres seneste to kampe, som begge endte med nederlag til henholdsvis Viborg HK og København Håndbold.

KØB BILLETTER >> FCM HÅNDBOLD VS. TEAM ESBJERG. ONSDAG D. 8. NOVEMBER, KL. 20.30 I IBF ARENA

FCM Håndbold vandt senest på hjemmebane i en Champions League kamp mod Brest Bretagne. Inden da blev det til en sejr i ligaen på udebane mod Randers HK, og Kristensen og Co. har tænkt sig at fortsætte takterne mod esbjergenserne.

- Vi skal slå på vores egne dyder. Det handler om en stærk defensiv og gode procenter på vores målmænd. I modsatte ende skal vi prøve at nedbryde deres stærke defensiv og herunder Sandra Toft i målet, fortæller Kristian Kristensen og tilføjer.

- På trods af de mange kampe er pigerne fortsat i god fysisk forfatning, og det giver mental selvtillid, når vi også vinder kampene. Sidst vi spillede var i lørdags, så vi føler os klar til onsdagens opgør og glæder os bare til at spille. Det er de her kampe, der er sjove.

Der er kampstart mellem FCM Håndbold og Team Esbjerg onsdag den 8. november klokken 20.30 i IBF Arena.