11.10.2017, 23:45 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Kristensen: Jeg er ovenud lykkelig

Cheftræneren sendte masser af roser afsted til sit hold, der viste midtjysk råstyrke og fysik i sejren over København

Onsdag aften tog Kristensen og Co. imod ’tigerne’ fra København, men hunulvene viste ingen nåde. Der blev gået til den fra startfløjt, og cheftræneren var yderst tilfreds med pigernes indstilling.

- Jeg er ovenud lykkelig. I dag vandt vi endnu et topopgør, og dem synes jeg efterhånden, vi har haft nogle stykker af, sagde Kristian Kristensen med reference til hjemmesejren over Nykøbing og udesejren over Odense.

- Det vidner om, at pigerne arbejder stenhårdt, hvilket også afspejler sig i den daglige træning. Så en masse ros til dem for deres indsats i dag. De knokler hårdt, fortæller træneren.

Dagens sejr var også en kamp, hvor den velkendte midtjyske defensiv viste sig fra sin gode side. Ved pausen førte hjemmeholdet med fire mål, og i anden halvleg fortsatte de i samme gear og kom op på føringen 20-13.

- Defensiven stod stærkt, og Englert lukkede af, det hun skulle – og lidt til. Det gav gode muligheder for at få sat kontraspillet, og det lykkedes vi ganske fint med i første halvleg og starten af anden halvleg. Derefter kom der lidt knas i maskineriet. Efter en periode i undertal fik vi svært ved at levere og tabte 5-0. Der skal vi være mere kyniske, men jeg synes ikke sejren er i fare på noget tidspunkt, sagde Kristian Kristensen.