07.02.2018, 22:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Ikke acceptabelt

Cheftræneren var ikke tilfreds med indsatsen mod Silkeborg-Voel, hvor FCM-holdet var udfordret fysisk og mentalt

Skuffelsen var til at føle på i FCM-lejren efter nederlaget til Silkeborg-Voel. Cheftræneren var ikke tilfreds med hjemmeholdets indsats i lokalopgøret.

- Når vi spiller i IBF Arena foran vores hjemmebanepublikum, skal vi vise mere, end vi gjorde i dag. Forklaringen på nederlaget ligner lidt en kobling mellem noget fysisk og mentalt. Holdets fokus svigtede i flere perioder. Det var ikke godt nok og slet ikke acceptabelt, sagde Kristian Kristensen.

Midtjyderne kom ellers bedst fra start og førte 5-2 efter syv minutter.

- Vi havde en rigtig god indgang, men kom alligevel lidt pressede ud til pause. Det blev til 15 mål de første 30 minutter, og det er længe siden, vi har gjort det. Men i anden halvleg skulle vi slide for målene. Silkeborg stabiliserede deres forsvar, og jeg må også kreditere gæsterne for deres indsats. De spillede en god kamp, sagde Kristian Kristensen.

Allerede i weekenden skal FCM Håndbold igen i kamp, hvor holdet møder NFH Håndbold på udebane i Champions League.

- Opgaven frem mod de næste kampe ligger blandt andet i det mentale. En stime med nederlag er tung at komme igennem, så det gælder om at få noget selvtillid i pigerne. Samtidig skal vi sørge for at få restitueret godt og grundigt med mange kampe på programmet, siger cheftræneren.