16.09.2017, 19:49 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen: Håndterer taktikken godt

Cheftræneren var meget tilfreds med sine spilleres disciplin i sejren over Nykøbing Falster Håndboldklub.

Arkivfoto

 

Lørdag eftermiddag var det på ingen måde til at se, at FCM Håndbold har haft stor udskiftning hen over sommeren.

Mesterholdet, Nykøbing Falster Håndboldklub, gæstede IBF Arena, og mestergæsterne fik mesterlige klø af et veloplagt og disciplineret spillende værtshold. Både holdmæssigt og individuelt var takterne aldeles positive, og trods en lidt træg åbning på kampen sejrede midtjyderne med 26-22 efter en føring på 24-17 undervejs. Det fyldte selvsagt cheftræneren med tilfredshed.

- Jeg synes, at vi leverer en god præstation over hele linjen, konstaterer Kristian Kristensen og fortsætter.

- Det starter lidt usikkert. Vi brænder lidt offensivt, og vi står faktisk også halvskidt defensivt og har ingen redninger. Men det tog heldigvis kun et kvarters tid, og så begyndte vi at komme efter det. Vi producerer igen rigtig mange chancer, spiller fint angrebsspil, og i anden halvleg lukker Englert jo helt af i samarbejde med forsvaret. Det skyldtes ikke som sådan en ændret taktik, men vi lavede lidt småjusteringer defensivt og fik de rigtige folk ind at stå på det rigtige tidspunkt. Det gjorde også, at vi kunne komme til at løbe kontra på dem, forklarer cheftræneren.

Særligt var Kristian Kristensen tilfreds med, hvordan hans mandskab fulgte planen og i så høj grad lykkedes med at pille to af falstringernes største profiler ud af kampen.

- Jeg er meget tilfreds med holdets måde at håndtere taktikken på. De har jo fuldstændigt styr på "Mulle" (Kristina Kristiansen, red.) og Johanna Westberg, og det var vigtigt. Så åbner vi lidt på den unge Celine Kristiansen, men det tager vi gerne med. Vi var disciplinerede, og jeg er rigtig godt tilfreds med at vinde med fire hjemme over Nykøbing og føle, at vi var i kontrol i store dele af kampen. Det var en stærk præstation og en god sejr, slutter Kristian Kristensen.

Med sejren lægger FCM Håndbold sig på en delt tredjeplads efter tre runder.