10.01.2018, 15:16 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Kristensen forventer to point ude mod Aarhus United

FCM-holdet går benhårdt efter en sejr, når de fredag aften tager revanche mod Aarhus United på udebane

Alle sejl er sat ind på at vinde to vigtige point til toppen af tabellen, når FCM Håndbold fredag aften sætter kursen mod øst. Her møder de Aarhus United, der senest snød hunulvene for bronzemedaljen i pokalen. Men det udfald har FCM’erne tænkt sig at lave om på, fortæller cheftræner Kristian Kristensen.

- Jeg forventer, vi går ud og laver et professionelt håndværk og vinder to point hjem til Midtjylland. Det handler om at bygge videre på spillet mod Viborg med en velfungerende kontrafase, som er og skal være en del af vores spil, siger Kristian Kristensen.

Midtjyderne kom flyvende fra start i det nye år, da de slog Viborg 34-25 i egen hule. Med yderligere to point til kontoen beholdte FCM’erne 2. pladsen og distancerede sig et lille stykke fra forfølgerne. Aarhus fik ligeledes en god start på året, da de overraskede endnu engang og slog TTH Holstebro med seks mål.

- Aarhus har gjort det fint - sidst med en sejr over os selv, fulgt op med en sejr over TTH Holstebro. Men det er et hold, vi skal slå. Det skal vi blandt andet gøre på fysikken, og så skal vi ind i kampen med samme attitude, som vi så imod Viborg, fortæller cheftræneren.

Der er kampstart mellem midt- og østjyderne fredag klokken 18.30 i Ceres Park, Aarhus.