31.01.2018, 22:40 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: For mange fejl og manglende kynisme

København Håndbold straffede midtjyderne på de mange fejl, der kostede hunulvene sejren

Kristensen og Co. vidste inden opgøret, at de stod over for en udfordring af de store, da de mødte det velspillende førerhold København Håndbold. Trods et comeback i anden halvleg lykkedes det ikke FCM’erne at tage udebanesejren. Hjemmeholdet vandt knebent 23-21.

- København straffede os på vores fejl. Vi var ikke dygtige nok til at udfordre deres defensiv, og det var en fortjent sejr til København. Nederlaget er vi skuffede over, men samtidig fattede, siger cheftræneren.

Kristian Kristensen fortalte inden opgøret, at FCM ville prøve at holde ligaens mest scorende hold nede på 22/23 mål. Det lykkedes. Men det var mangel på egne scoringer som følge af for mange fejl, der kostede dyrt.

- Jeg synes, vi dækkede godt op, særligt i anden halvleg. Desuden stod Sabine Englert igen en stor kamp, og vi fik set nogle gode facetter i stregspillet. Men skarpheden manglede. Jeg kunne godt tænke mig, at vi var mere kyniske i vores spil frem i banen. Det skal vi tilbage i træningshallen og tjekke op på, siger cheftræneren.

Allerede i weekenden skal FCM’erne i ilden igen. Her går det løs mod storholdet fra CSM Bucuresti søndag eftermiddag i IBF Arena.