27.02.2018, 15:03 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

Kristensen før Ajax: Positive tendenser

Onsdag spiller hunulvene ligakamp mod Ajax København, og cheftræneren fremhæver et godt udtryk i FCM-holdet

Fra Champions League og tilbage i den hjemlige liga. Kampene falder på en snor i øjeblikket, og denne gang hedder det ligaopgør mod Ajax København på udebane. De to hold tørner sammen onsdag aften, og med de seneste kampe i mente er Kristian Kristensen ganske fortrøstningsfuld.

- Vi spiller med en fin attitude og moral i øjeblikket, og jeg synes generelt at udtrykket i holdet er rigtig godt, siger cheftræneren.

Siden sæsonstart er holdkortet krympet en smule, senest med Julie Gantzel som er ude resten af sæsonen med et overrevet ledbånd i albuen. Det har givet plads til andre spillere, som har gjort nogle fine indhop.

- I en tid hvor vi er presset på resurser, er det dejligt at se, hvordan alle byder ind. Vi har især nogle unge spillere, som har gjort det rigtig godt, siger Kristian Kristensen.

Senest FCM Håndbold og Ajax København spillede mod hinanden var i september, hvor hunulvene sendte københavnerne hjem med et stort nederlag på 29-16. Ajax København ligger i bunden af tabellen og har generelt haft en svær sæson. Efter jul har de dog momentvis overrasket – senest med en sejr over TTH og i januar spillede de uafgjort ude mod Viborg HK.

FCM Håndbold ligger i øjeblikket på 4. pladsen med lige mange point som Team Esbjerg på 3. pladsen. Hunulvenes billet til det eftertragtede slutspil er sikret, men nu handler det om at høste så mange point som muligt. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken plads holdet ender på. En 1.- og 2. plads giver to point med videre i slutspillet, mens en 3.- og 4. plads giver ét point med videre.

Der er kampstart mellem Ajax København og FCM Håndbold onsdag kl. 19.00 i Bavnhøj Arena.