17.10.2017, 21:41 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Kristensen: En kollektiv offday

Cheftræneren ærgrer sig over det store nederlag, men ser det som en nødvendighed at parkere opgøret og se frem mod udekampen i Brest

FCM Håndbold led et sjældent stort nederlag, da de tirsdag aften måtte se sig slået 27-16 i udebaneopgøret mod Silkeborg-Voel. Kristian Kristensen erkender den manglende styrke mod et velspillende Silkeborg-hold.

- Vi var ikke i stand til at holde os til game-planen og udfordre Silkeborg på fysikken. Et langt stykke hen ad vejen fungerede vores defensivt okay, mens vi havde svært ved at få bolden forbi Stine Bonde i Silkeborg-målet. Vi kom op på 10-9, men tabte tre mål op mod pausen.

- Anden halvleg kom vi skidt ud af, og de første ti minutter hang vi ikke sammen som hold. Mens fandt Silkeborg en god højde. De spillede en god kamp i dag, og vi fik for mange huller at lappe. Det formåede vi ikke og lavede fejl på fejl. Det var en kollektiv offday, sagde Kristian Kristensen.

Allerede på fredag venter der endnu en svær test for Kristensen og Co., når det hedder Champions League på udebane mod Brest.

- Der ligger selvfølgelig noget psykologi i det her, og vi må ned og grave og se, hvad det handler om. Omvendt kan vi ikke grave for længe. Allerede i morgen kører vi til Frankrig, så vi er nødt til at lukke den her ned og komme videre, sagde Kristian Kristensen.