29.03.2018, 21:05 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen efter vigtig sejr: Vi skal holde fokus

FCM har nu tre hjemmekampe i træk, der alle gerne skal kaste gode resultater af sig.

Arkivfoto.

 

Hans mandskab kunne ikke have fået en bedre åbning på slutspillet. Kristian Kristensen og FCM tog torsdag aften en sejr på 26-29 i Viborg, hvilket efterlader holdet i en særdeles god position efter blot én overstået runde; med det medbragte point fra grundspillet tæller totalen allerede tre point. Trænerens umiddelbare fokus var dog på en veloverstået håndboldkamp, hvor han var godt tilfreds med, hvad han så på halgulvet.

- Det var et velgennemført opgør for vores vedkommende. Der var længere perioder med rigtig fint håndboldspil, og det er jeg glad for. Det var også pænt at se på i perioder. Jeg hæfter mig særligt ved, at vores offensive spil var noget af det bedste, jeg har set i lang tid, indleder han.

- Der var mange nærkampe, og Viborg kommer med stor fysik på mange af positionerne. De spiller meget duelspil, og derfor bliver vi udfordret lidt, men vi løser det fint. Og så er jeg glad for, at vi scorer 29 gange, blandt andet fordi vi får løbet nogle gode kontraer - og det gør man kun, hvis man dækker ordentligt op. Alt i alt er jeg godt tilfreds, erklærer cheftræneren efter sejren hos ærkerivalerne.

God position
Der venter fortsat fem kampe i slutspillets Gruppe 2, hvor meget kan ske endnu. Alligevel er sejren i Vibocold Arena af stor betydning for FCM, om end Kristian Kristensen endnu ikke vil tale om mulighederne for avancement til semifinalerne.

- Sejrens betydning her og nu må ikke undervurderes. Hele selvtillidsdelen ved at vinde kan næsten ikke beskrives. Det giver tro på tingene, og det gør måske, at man løber lidt ekstra meter, når man har vundet. Det stiller os godt mentalt, og nu har vi tre hjemmekampe på stribe, hvis man tæller Champions League-kampen med. Det er et dødsygt svar, men når kampene kommer som perler på en snor, må man holde fokus, slutter cheftræneren.

FCM har kamp igen allerede på søndag, når Silkeborg-Voel gæster IBF Arena.

>>> KØB BILLET HER >>>