05.04.2018, 09:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen: De rette attituder

FCM fightede bravt mod Odense, og fredag skal holdet udfordre mægtige Vardar i kvartfinalen i Champions League.

Arkivfoto.

 

FCM Håndbold var ikke langt fra udbytte mod det stjernebesatte Odense-mandskab, der onsdag aften gæstede Ikast i slutspillets tredje runde ud af seks. Derfor ærgrer det cheftræner Kristian Kristensen, at hans mandskab ikke tog point mod udeholdet, der i sidste ende var skarpest.

 

- Vi havde håbet at hente to point i denne kamp her på vores hjemmebane, også fordi vi smed to point mod Silkeborg-Voel. Nu skal vi nok helst vinde i Silkeborg og hjemme over Viborg, og så må vi se, hvad vi kan levere i Odense.

 

>>> KØB DIN BILLET TIL CHAMPIONS LEAGUE-KVARTFINALEN MOD HC VARDAR HER >>>

 

- Det var Danmarks pt. stærkeste hold, vi var oppe imod, men langt hen ad vejen udfordrede vi deres styrke. Spillerne kæmpede med næb og kløer. Vi kom stormende ud med den rigtige tænding og de rette attituder, og på den baggrund er jeg rigtig tilfreds med pigernes fight. I sidste ende er der bare en forskel i styrkeforholdet, erkender Kristian Kristensen.

 

Ydre faktorer fik dog også indflydelse på onsdagens opgør, mener FCM-træneren.

 

- Der skulle ikke meget mere til, førend at vi var kommet herfra med noget. Der stod 1-8 i straffekast, så dér kan vi jo starte. Jeg ved godt, at når man stikker næsen frem efter dommerne, så bliver man kaldt tudefjæs, men de tæsk tager jeg gerne, for niveauet havde fortjent en bedre dommerindsats. Jeg prøver ikke at lægge skylden over på dommerparret, men det bliver en unødig faktor, og det synes jeg slet ikke, at der var grund til. Det var en god kamp med et internationalt snit over intensiteten, hvilket var rigtig fint for os frem mod fredagens opgør, siger Kristian Kristensen.

 

Skal nyde Champions League-opgør

Og netop allerede fredag er der kamp igen. Blot 48 timer efter slutspilsdysten mod Odense spiller FCM mod ét af verdens bedste kvindehold - makedonske HC Vardar - for en plads i Final 4.

 

- Det er en helt anden størrelse. Det bliver først og fremmest sjovt. Vi skal huske at glæde os over, at vi for andet år i træk har tilspillet os en kvartfinale i Champions League. Det er en stor præstation, og nu er det en sensation, vi jagter. Vi er ét skridt fra Final 4, og så længe lyset er tændt, jagter vi alt, hvad vi overhovedet kan komme i nærheden af, garanterer manden, der skal lede slaget fra sidelinjen.

 

Du kan sikre dig din billet til Champions League-kvartfinalen mod HC Vardar her >>>