30.10.2017, 14:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Hunulvene på jagt efter to point i Randers

FCM Håndbold skal forsøge at forsvare pladsen i toppen af tabellen, når de tirsdag aften krydser klinger med kronjyderne på udebane

Udebaneopgør… Efter lørdagens store hjemmebanesejr over Aarhus United, er det igen FCM’ernes tur til at besøge et udebanegulv. Kursen er sat cirka 100 km nordøst mod Arena Randers. Det er første gang denne sæson, at midtjyderne tørner sammen med Randers HK. Kampstart lyder klokken 19.30 tirsdag den 31. oktober.

Hvordan ser jeg kampen? Hvis du tuner ind på TV2 Sport i morgen aften, vil du kunne se Vikki og Co. løbe over skærmen. Opgøret mellem Randers og FCM er nemlig valgt som TV-kamp. Vil du hellere se kampen live og støtte hunulvene fra lægterne, er det muligt at skaffe en billet her >> 

Hvilken form er Randers HK i? Randers har haft en svingende start på denne sæson. Her er det blevet til fire vundne og fire tabte kampe. Det efterlader randrusianerne på en 7.plads med otte point på kontoen. Men tabellen er fortsat tæt. Således er der kun fire point op til FCM’erne, der i skrivende stund indtager ligaens førsteplads.

FCM vs. RAN-historik… Et kig på historikken mellem FCM Håndbold og Randers HK taler i midtjydernes favør. Ud af de sidste 10 opgør er hunulvene løbet med sejren i syv af dem. FCM Håndbold vandt begge opgør i foråret. Det ene af dem blev vundet i januar med fem mål - kun fem dage efter, at Randers HK tog det eftertragtede trofæ for næsen af midtjyderne i pokalfinalen slut december.