20.01.2018, 19:25 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Glad cheftræner: Vi bliver bedre og bedre, som kampen skrider frem

Kristian Kristensen roser en stærk defensiv ovenpå sejren over storsatsende Odense HC

Reaktion fra cheftræner Kristian Kristensen oven på sejren over Odense HC:

Havde du regnet med, at I ville slå Odense så komfortabelt med cifrene 24-17?

- Nej, jeg havde regnet med en helt tæt affære. Vi håbede og troede selvfølgelig på gevinst, men at det skulle gå, som det gik i dag, det havde jeg ikke set komme.

Hvad blev udslagsgivende for sejren?

- Defensivt håndterer vi tingene rigtig fint i begge halvlege. Vi lukker kun 10 mål ind de første 30 minutter, og så holder vi dem helt nede på syv mål i anden halvleg. Det vidner om, at der er god ’connection’ blandt spillerne. Englert står en rigtig god kamp, og det hænger også sammen med, at brikkerne står så godt foran. Når vi spiller på det niveau, er vi svære at have med at gøre.

Hvorfor lykkedes I så godt med tingene i anden halvleg?

- Vi løfter os offensivt. Desuden får vi lidt afkast på det gode forsvar på kontraløbet, og så synes jeg, at vores krydsspil sidder lige i skabet. Jeg hæfter mig også ved, at vi bliver bedre og bedre som kampen skrider frem. Det betyder også, at vi er fysisk klar til det program, der venter om hjørnet med hårde kampe i Champions League.

Der var masser af larm fra de mange fremmødte tilskuere. Hvad betyder det?

- Det bliver en ekstra spiller. Vi havde håbet på, at der var rigtig mange tilskuere i dag, og det må man sige, at der var. Så jeg kan kun give kæmpe ros og et stort tak til vores trofaste fans. Det giver lige det sidste medvind. Fed, fed stemning!