23.01.2018, 16:05 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Gantzel: Forventer sejr mod de tidligere holdkammerater i Ringkøbing

Julie Gantzel er tilbage i vante gemakker, når FCM gæster Ringkøbing onsdag aften

Onsdag aften går det igen løs i HTH GO Ligaen, når FCM Håndbold sætter kursen mod Vestkysten. Her møder de ligaens nummer 11 fra Ringkøbing, der i weekenden tog en sejr over Ajax København. FCM Håndbold var ligeledes på sejrsporet i weekenden, hvor de sikrede to vigtige point til topstriden med en 24-17-sejr over Odense.

Selvom placeringerne mellem de to hold er til at få øje på, er onsdagens kamp dog ikke givet. FCM’s stregspiller Julie Gantzel har et særligt kendskab til holdet, som hun tørnede ud for sidste sæson. Hun betegner dem som et figtherhold.

- Jeg forventer, at Ringkøbing kommer med alt, hvad de har. Der plejer at være knald på i hallen, og Ringkøbing-pigerne er kendt for at kæmpe til det sidste. Samtidig er det en kamp, vi skal vinde, og jeg forventer, at vi trækker fra. Udfordringen for os ligger i det mentale. Det er vigtigt, at vi ikke bliver rystet, så vi går derfra med en god følelse af, at vi har lagt noget på vores spil, siger Julie Gantzel.

Ifølge FCM-stregen er der især to Ringkøbing-spillere, som hunulvene skal være ekstra opmærksomme på.

- Jane Mejlvang har vist gode takter og scoret mange mål. Michelle Brandstrup er også en nu ræv. Hun kan godt udfordre os med hendes fintespil. Det skal vi være klar på, siger Julie Gantzel og tilføjer.

- Ellers glæder jeg bare til at spille mod Ringkøbing. Det er altid specielt at stå over for spillere, som man kender så godt.

Der er kampstart mellem Ringkøbing Håndbold og FCM Håndbold onsdag klokken 19.00 i Rofi-Centeret, Ringkøbing.