27.10.2017, 11:11 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Fuld fokus på egne styrker mod Aarhus United

Skal hunulvene fortsat være ubesejrede på hjemmebane, kræver det 100 procent fokus på eget spil i kampen mod Aarhus United, fortæller cheftræneren

Fra Champions League til Santander Cuppen og nu tilbage til ligaen. FCM Håndbold har adskillige bolde i spil –  alt sammen i et komprimeret kampprogram. For en uge siden hev hunulvene en overraskende udebanesejr hjem i Champions League over Brest. Onsdag sikrede de sig Final4-billetten i Santander Cuppen ude mod Silkeborg-Voel. Og på lørdag er det tilbage til HTH GO Ligaen, hvor Aarhus United banker på døren.

Det er et par uger siden, at FCM’erne tørnede ud i egen hule. Det gjorde de sidst mod Rostov-Don, der, ligesom alle andre hold som har besøgt IBF Arena denne sæson, måtte rejse hjem med et nederlag. Kristensen og Co. glæder sig til at vende tilbage i de ubesejrede rammer.

-  Vi glæder os til at komme hjem i hulen, hvor vi endnu ikke har tabt en kamp. Det gælder om, at vi har fuld fokus på os selv, når vi møder Aarhus United. Vi har bemærket deres fine resultat mod Viborg, som understeger, at man skal være 100 procent fokuseret i at løse sine opgaver, ellers vinder man dem ikke. Det mærkede vi selv mod Silkeborg-Voel forrige uge, som var en vink med en vognstang, siger Kristian Kristensen.

Køb billet >> FCM Håndbold vs. Aarhus United, lørdag den 28. oktober kl. 16.15 i IBF Arena

Cheftræneren fortæller, at århusianernes noget overraskende sejr over Viborg HK i Santander Cuppen ikke ændrer på midtjydernes tilgang til kampen.

- Vi er fuldt ud beviste om deres resultat, men fokus ligger hos os selv. Kan vi spille vores spil og udføre vores taktik, så tror jeg på, at vi hiver endnu en sejr hjem. Det handler om vores sædvanelige dyder i defensiven og kontrafasen, som har set bedre ud den seneste tid i både nationale og internationale kampe.

- Men i bund og grund er det helheden, der skal fungere, hvor vi skal have flow over hele banen og kontinuerlighed i længere perioder, fortæller cheftræneren.

Kampen mellem FCM Håndbold og Aarhus United fløjtes i gang lørdag den 28. oktober kl. 16.15. i IBF Arena. Skal du med på lægterne, kan du købe din billet HER >>.