12.01.2018, 20:44 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

FCM tog revanche og sejrede i Aarhus

De midtjyske håndboldkvinder viste ingen nåde, da de slog Aarhus United på udebane 19-25

Det var en flok sultne hunulve, der fredag aften satte kursen mod øst i en ligaduel mod Aarhus United. I slutningen af december snød århusianerne FCM Håndbold for bronzemedaljen i Santander Cuppen, så FCM’erne var klar på at revanchere – og det med succes. Kristensen og Co. slog Aarhus United med cifrene 19-25.

De første 15 minutter af første halvleg fulgtes de to hold, hvor stillingen var 4-4. Herefter begyndte FCM’erne at trække fra. Det lykkedes kun århusianerne at score seks mål inden halvleg, mens FCM rundede de ti mål og kunne gå til pause med en komfortabel firemålsføring.

Føringen lod midtjyderne ikke slippe i anden halvleg. Særligt en skudstærk Louise Burgaard så ud til at volde hjemmeholdet problemer. Med tre minutter tilbage af opgøret bankede hun sit ottende mål i kassen til stillingen 18-23. Da haluret rundede de 60 minutter kunne gæsterne fra Midtjylland smide armene i vejret og juble over en sikker sejr på 19-25.

Næste gang FCM’erne skal i aktion er den 20. januar. Her møder de Odense Håndbold i egen hule. Opgøret bliver fløjtet i gang kl. 16.10 i IBF Arena. 

Aarhus United – FCM Håndbold: 19-25 (6-10)

Målscorere FCM: Louise Burgaard 8, Tonje Løseth 6, Veronica Kristiansen 3, Helene Fauske 2, Julie Gantzel 2, Mie Augustesen 2, Emma Friis 1, Sabine Englert 1