08.09.2017, 18:48 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM tabte udebaneduellen mod Viborg HK

Hunulvene måtte gå fra Vibocold Arena uden de eftertragtede point. Viborg tog sejren med 23-20

Der var lagt op til et vaskeægte lokalopgør i Vibocold Arena, da hunulvene tørnede sammen med Viborg HK på udebane. Begge teams var kommet godt fra land i ligaens første runde med to sikre point på kontoen, men efter 60 intense minutter på halgulvet, var det viborgenserne, der trak det længste strå. Værterne vandt lokalbraget 23-20.

Det var ellers en lige første halvleg med momentvise midtjyske føringer, hvor midtjyderne kom frem til mange chancer. Det fortalte cheftræner Kristian Kristensen.

- Vi kom fint fra land og producerede masser af chancer. Forsvaret fungerede godt, og det samme gjorde angrebsspillet. På et tidspunkt var vi også foran 6-4, men i forhold til hvor meget vi producerede, fik vi for lidt ud af det. Vi var ikke skarpe nok foran keeperen og brændte for meget, sagde Kristian Kristensen om en ellers godkendt første halvleg, der endte uafgjort.

Efter pausen trak hjemmeholdet fra. På måltavlen gik stillingen pludselig fra 10-10 til 15-11. Derefter gik jagten ind på at hente det tabte – noget som FCM’erne lykkedes med. Efter scoringer fra Veronica Kristiansen, Annika Jakobsen og to hurtige fra Sabine Pedersen var FCM tilbage på 15-15.

- I anden halvleg fik vi en sløj start, hvor vi måtte kæmpe os tilbage. Det formåede pigerne, hvilket var meget positivt at se, sagde Kristian Kristensen.

Men kort efter trak Viborg endnu engang fra, og denne gang lykkedes det ikke midtjyderne at følge trop. Ved slutfløjt var stillingen 23-20 i Viborg-favør.

- Vi missede ganske enkelt for meget. I en periode tabte vi 4-0, og det skal vi helst undgå i disse tætte opgør. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke var os, der løb med de to point i dag. Vi vandt ikke, men vi havde muligheden for det. Nu vil vi tilbage til træningslokalerne og arbejde hårdere og videre med vores spil, inden det igen går løs, sagde Kristian Kristensen efter kampen. 

Næste gang Kristensen og Co. skal i aktion er den 16. september mod de regerende mestre fra Nykøbing Falster Håndboldklub.

Viborg HK – FCM Håndbold: 23-20 (10-10)

Stillinger undervejs: 2-2, 4-4, 4-6, 6-6, 8-8, 10-10 (pause) 13-10, 15-13, 15-15, 18-16, 22-19 (slut)  

Målscorere FCM: Tonje Løseth 5, Veronica Kristiansen 5, Louise Burgaard 2, Anne Mette Pedersen 2, Sabine Pedersen 2, Trine Troelsen 1, Mie Augustesen 1, Annika Jakobsen 1, Emma Friis 1