17.10.2017, 20:44 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

FCM smed to point ude mod Silkeborg-Voel

Hunulvene havde en decideret 'offday’ i Silkeborg, og det kostede et nederlag på 27-16

Tirsdag aften tog FCM Håndbold hul på den første af to kampe mod Silkeborg-Voel inden for en god uges tid. Aftenens duel var i liga-regi, hvor hunulvene skulle forsøge at forsvare førstepladsen i tabellen. Men kampen tog en helt anden drejning, og det var Silkeborg-favør. FCM’erne måtte gå fra banen med et nederlag på 27-16.

Kristian Kristensen havde inden kampen spået et svært opgør. Ifølge FCM-træneren skulle man ikke lade sig snyde af silkeborggensernes 9.plads, da de har kun havde tabt meget knebent og været plaget af skader. Og FCM-trænerens ord om en svær modstander skulle vise sig at blive en realitet.

Værterne viste ingen nåde fra start. Efter fire minutter på halgulvet var stillingen 4-0 i grønt favør, og det fik Kristian Kristensen til at smide timeout-kortet. Peptalken gav pote, og midtjyderne kæmpede sig tilbage – men kun for en stund. FCM var tættest på silkeborgenserne mod slutningen af anden halvleg, hvor hunulvene kom på 8-9 og 9-10. Men derefter trak hjemmeholdet fra endnu en gang, og FCM måtte gå til pause nede med fire mål.

Silkeborg-Voel startede anden halvleg, som de slap, mens FCM’erne havde svært ved at finde rytmen. Med små tyve minutter igen var stillingen 20-11. Det fik Kristian Kristensen til at sætte stamspillere på bænken (allerede fredag spiller FCM næste Champions League-kamp), og i stedet fik de unge chancen. Men slaget var for svært at vende, og FCM måtte rejse hjem med et nederlag på 27-16.

Med aftenens nederlag følger et lille nøk nedad i tabellen på 2.pladsen, mens Esbjerg overlister midtjyderne.

Se stillingen i HTH GO Ligaen her >>

På onsdag i næste uge, venter endnu en udebaneduel mod Silkeborg-Voel, når de to teams krydser klinger i Santander Cuppens kvartfinale. Inden da sætter FCM Håndbold kursen mod Frankrig i den tredje gruppekamp i Champions League. Det er mod Brest Bretagne fredag kl. 18.30.

FCM Håndbold vs. Silkeborg-Voel KFUM: 27-16 (13-9)

Målscorere FCM: Veronica Kristiansen 4, Helene Fauske 4, Emma Friis 3, Annika Jakobsen2, Louise Burgaard 1, Helene Kindberg 1, Louise Ellebæk 1

Stillinger undervejs: 0-4, 5-3, 7-5, 10-9, 13-9 (pause) 16-9, 18-10, 20-11, 21-13, 23-13, 26-14, 27-16