03.10.2017, 11:01 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

FCM Håndbold krydser klinger med Ringkøbing i egen hule

Det kræver en sejr over Ringkøbing onsdag aften, hvis midtjyderne skal beholde en plads i toppen af tabellen

Landsholdspausen er slut, og runde fem i HTH GO Ligaen venter om hjørnet. For FCM Håndbolds vedkommende betyder det en kamp hjemme i IBF Arena, og Ringkøbing Håndbold er onsdagens udfordrere.

Efter fire spillede kampe er tabellen fortsat uhyggelig tæt. Hele fem hold ligger side om side i toppen af ligaen med seks point hver. Det tæller FCM, København, Esbjerg, TTH og Nykøbing. Men med en fornuftig målscore sidder førertrøjen på hunulvene. Skal denne plads gøre sig gældende i næste runde, kræver det en sejr over onsdagens gæster fra Ringkøbing.

KØB BILLET >> FCM HÅNDBOLD VS. RINGKØBING HÅNDBOLD, D. 4. OKTOBER, KL. 19.30

Den opmærksomme håndboldseer vil kunne se, at det er et noget anderledes udtryk vestjyderne kommer med i forhold til sidste sæson. Den lyserøde trøje er skiftet ud med en bordeaux en af slagsen, og logoet bærer præg af samme farve og en panterpote. Men det er langt fra eneste nyt.

På trænerbænken er der også sket en udskiftning. Mads Brandt har taget over efter Lars Rasmussen, og derudover har syv nye navne fundet vej til holdkortet. Set med midtjyske briller er der især to navne, der gør sig bemærket. Ringkøbing hentede i sommer Henriette Hansen fra FCM Håndbolds U18-hold, mens Julie Gantzel tog skiftet modsatte vej tilbage til sin tidligere klub i FCM og nu tørner ud på den midtjyske streg.

Der er kampstart mellem de to duellanter onsdag aften klokken 19.30 i IBF Arena, og du kan købe din billet HER >>.