19.04.2018, 14:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

Derby i sidste hjemmekamp i slutspillet – semifinaleplads på spil

To runder tilbage i slutspillet. Det første bliver et vaskeægte lokalopgør, når FCM tager i mod rivalerne fra Viborg. En sejr sikrer hunulvene en semifinaleplads

Sidste hjemmekamp i slutspillet er ikke hvilken som helst kamp. Det er klassikeren mellem FCM Håndbold og Viborg HK - kendt for rivalisering og mange store kampe gennem tiderne. Og lørdagens kamp bliver ingen undtagelse. En semifinaleplads er på spil. Vinder FCM Håndbold opgøret, har holdet sikret sig en plads videre i turneringen.

Lige nu ser stillingen således ud i slutspilspulje 2:

1. Odense Håndbold – 9 point
2. FCM Håndbold – 5 point
3. Silkeborg-Voel KFUM – 3 point
4. Viborg HK – 2 point

FCM Håndbold spillede ude mod Viborg i slutningen af marts, hvor de hev to point hjem med en udesejr på 26-29. Skal midtjyderne gentage successen i egen hule, er der brug for god opbakning på lægterne. Så tag din nabo, familie eller ven under armen til en midtjysk klassiker i IBF Arena lørdag klokken 16.10.

Psssst… Onsdag deler FCM-spillerne billetter ud til opgøret i Løvbjerg Ikast fra 16.00-17.30. I den anledning har hunulvene lavet en konkurrence, hvor du kan vinde signeret trøje samt en gavekurv fra Løvbjerg Ikast. Så kig forbi og deltag i konkurrencen.

Vi ses til et midtjysk håndboldbrag!