29.12.2017, 22:55 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Cheftræneren: Skulle have knækket dem i første halvleg

FCM smed et stort momentum og en stor føring over styr og tabte pokalsemifinalen til allersidst.

En føring på 10-3 i første halvleg blev forvandlet til et næsten ubærligt nederlag på en Polman-scoring med få sekunder tilbage.

FCM Håndbold røg fredag aften ud af Santander Cup'ens semifinaler med 22-23 mod Team Esbjerg, som holdet ellers periodevis kørte rundt med.

Selvsagt var det en ærgerlig og skuffet FCM-træner, der udtalte sig efterfølgende. Hans mandskab skulle have knækket kampen endegyldigt over i den glimrende første halvleg.

- Vi blæser ud over stepperne fra start, er foran 10-3 og dækker fuldstændig perfekt op. Hen over kampen falder vi lidt kvalitetsmæssigt, men vi spiller os frem til rigeligt med chancer til at afgøre denne kamp. Vi skulle have knækket kampen lidt tidligere - så havde der ikke været ballade.

- I første halvleg havde vi så meget momentum, at vi kunne lukke kampen, men vi brænder for meget. Det er dét, der skuffer mig allermest lige nu, fortæller Kristian Kristensen efter det knebne nederlag.

Allerede lørdag kl. 14 skal FCM spille om tredjepladsen. Modstanderen er Aarhus United.

- Nu skal vi tage alt det gode med, som lykkedes i dag. Vi skal have samlet pigerne op, og så må vi ind og rejse os med ære, selvforståelse og hvad der ellers kan sættes på af ord. Vi skal hele tiden lære, og derfor er ingen kampe ligegyldige for os, siger Kristian Kristensen om lørdagens placeringskamp.