01.04.2018, 18:03 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Bjerregaard: Vi kæmper godt, men lykkes ikke

Opgøret mellem FCM og Silkeborg-Voel var præget af stor fysik og mange fejl.

Arkivfoto: Mathilde Bjerregaard og Annika Jakobsen

 

Håndboldpigerne i FCM kunne ikke følge op på torsdagens stærke sejr i Viborg, da holdet søndag tog imod Silkeborg-Voel i den anden slutspilskamp i Gruppe 2. Trods føring 24-22 i slutfasen tabte ulvene med 24-25 efter at have fået straffekast og udvisning imod sig til sidst.

Igennem det meste af opgøret havde værterne et snævert efterslæb, både spillemæssigt og på tavlen.

- Det er som om, at vi ikke helt kunne spille frit, og jeg kan ikke helt forklare hvorfor. Vores spil bliver lidt hakkende. Vi kæmper godt, men vi lykkes ikke helt, og når vi så endelig kommer igennem, så tager Stine Bonde fra. Hende kunne vi ikke få ordentligt hul på, konstaterer Mathilde Bjerregaard, der - sammen med resten af forsvaret - havde en kamp i kampen mod særligt Sofie Bæk Andersen og Stine Skogrand, der begge udfordrede hjemmeholdets forsvar i høj grad.

I den modsatte ende udeblev de sidste procenter.

- Vi mangler at være lidt mere kyniske, lidt mere skarpe, men det er svært at sige, hvordan vi kan lægge det på. Det må vi kigge på, på træningsbanen. I angrebet kunne vi måske have været bedre til at stole på vores chancer og bare gå 100 % mod målet, siger Mathilde Bjerregaard.

Hun maner dog til besindighed efter det snævre nederlag.

- Vi skal ikke lade os slå ud af den her kamp. Puljen er åben nu, men vi er jo stadig fuldt ud med. Vi må tage point i JYSK Arena, og så må vi vinde vores kampe mod Odense og Viborg, slutter Mathilde Bjerregaard.

FCM's næste opgør er onsdag i slutspillet, hvor Odense Håndbold gæster Ikast.