01.04.2022, 22:20 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Vi starter på 0-0"

Lørdag aften er der returopgør mod Valcea i EHF European League kvartfinalen, og efter en sejr på 39-33 i Rumænien, har vi givet os selv et godt udgangspunkt.

Til trods for vores seksmålsføring, så fastslår cheftræner Kasper Christensen, at vi på ingen måder tager let på opgaven, og at vi går ind til kampen uden skelen til vores føring.

"Vi kommer ikke uden om, at vi har fået et godt udgangspunkt, men oplægget til kampen er, at vi starter på 0-0, fordi det skal ikke blive en sovepude for os, at vi fører med seks mål. Vi er selvfølgelig bevidste om føringen, men vi går ind til kampen med udgangspunktet, at vi starter på en frisk", fastslår han forud for lørdagens kamp, der starter klokken 18.

Første opgør blev særdeles målrigt, og Kasper Christensen kan finde mange positive takter fra første opgør, som gerne må overføres til returopgøret.

"Vores angrebsspil fungerede rigtigt godt i det første opgør, og vi fik vist vores mange individuelle kompetencer som gjorde, at vi kom forholdsvis let frem til chancer. Så det skal vi selvfølgelig fortsætte med lørdag. Forsvarsmæssigt så det godt ud i perioder, særligt i starten af kampen, og så igen mod slutningen, hvor vi får lukket Valcea godt ned, samtidig med, at Sabine Englert hiver nogle vigtige redninger frem", siger cheftræneren og tilføjer:

"Valcea fik vist nogle gode takter i første kamp, og de er et rigtigt godt hold, som vi på ingen måder undervurderer. De er godt besat hele vejen rundt og har masser af rutine, så selvom at vi fik en overbevisende sejr, og har et godt udgangspunkt, så skal vi gå ind til opgaven med samme intensitet og seriøsitet, som vi gjorde i Rumænien, fordi ellers får vi det svært"