01.02.2022, 10:23 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Vi spiller fremragende angrebsspil"

Mandag aften fik vi vores tredje sejr i EHF European League, da vi på udebane mødte norske Storhamar, der blev besejret med 35-27.

Kampen var i lang tid et forholdsvis tæt opgør, dog med os som de toneangivende, og man sad lidt med fornemmelsen af, at fik vi trykket lidt ekstra på, så ville nordmændene knække. Det holdt også stik, og midtvejs i 2. halvleg trak vi afgørende fra, og det kunne Storhamar ikke svare tilbage på.

Vi fik alle mand i spil, og der var meget spilletid til nogle af dem, der ikke har spillet så meget de seneste kampe, blandt andet Tyra Axnér, Naja Nissen og Julie Scaglione, som alle greb chancen og leverede flot håndbold. Det var da også en godt tilfreds cheftræner, som efter kampen kunne gøre status på kampen.

"Jeg er meget glad for præstationen, hvor vi spiller fremragende angrebsspil gennem hele kampen. Det bølger lidt i vores defensiv, men jeg føler vi kan trække fra, hver gang vi får ordenlig fat i forsvaret, og det viser vi jo også midtvejs i 2. halvleg, hvor de ikke har noget modsvar", fortæller Kasper Christensen fra Storhamar.

Vi havde en forholdsvis simpel gameplan forud for kampen, der bestod af to dele. Vi skulle vinde og så skulle vi have fordelt ressourcerne mest muligt, hvilket lykkedes særdeles godt og til stor tilfredshed for Kasper.

"Vi havde to forhåbninger for kampen, hvor den ene var at vinde, og den anden var at få flest mulig i spil, så vi kunne få fordelt kræfterne, og jeg synes der mange gode bidrag fra nogle af dem, der måske ikke lige har været så meget i spil i de seneste kampe. Både Tyra Axnér og Naja Nissen kommer ind og får en del minutter og gør det rigtig godt, mens det også var positivt at se Bakkerud komme ind og gøre en forskel, så alt i alt var det meget positivt", lyder det fra ham, og så deler han lige lidt ros ud til Emma Lindqvist, der spillede en fin kamp i begge ender af banen.

"Emma har været en meget vigtig spiller for os gennem hele sæsonen, og hun har udviklet sig til at være en meget dominerende profil for os, der er hamrende stabil, hvillket hun også viser i kampen i dag, både i forsvar og angreb"

Næste kamp er allerede i morgen, hvor vi møder Odense Håndbold i et vaskeægte topopgør i Sydbank Arena klokken 20.00. En kamp du kan følge på TV2 Sport.