26.01.2022, 12:09 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Udsat kamp spilles på mandag

I lørdags skulle vi efter planen have været en tur i Norge, for at spille kamp i EHF European League mod Storhamar. Den kamp blev desværre aflyst, da Storhamar var ramt af Corona.

Nu er der så fastsat en ny dato for kampen, og det bliver allerede på mandag, at den kamp afvikles. Dermed får vi et særdeles tæt kampprogram i den kommende tid, med fire kampe på en uge som byder på udebane mod Nykøbing Falster onsdag aften, Viborg HK på lørdag i IBF Arena, Storhamar ude mandag aften og så lige et smut til Odense onsdag aften. 

Derefter har vi lige et "break" indtil lørdag den 5. februar, hvor vi så får besøg af Storhamar, så der venter i sandhed et tæt kampprogram i den kommende periode.

"Vi får et presset program med fire kampe på syv dage, hvilket bliver noget af en mundfuld. De seks kampe vi har de kommende 14 dage, er mod kvalitetsmodstandere, så vi kommer til at springe fra opgave til opgave, hvilket gør, at det er let at holde snuden i sporet og blive i zonen, men isoleret set, ville vi gerne have haft afviklet den udsatte kamp som planlagt. Det er ude af vores hænder, så det har vi ikke brugt særligt meget krudt på", konstaterer cheftræner Kasper Christensen, der sammen med resten af holdet spiller kamp onsdag aften, hvor modstanderen er Nykøbing Falster.