19.01.2019, 22:16 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Tonje Løseth: Der venter en speciel kamp for mig

HIH’erne spiller søndag deres tredje kamp i EHF Cuppen

Herning-Ikast Håndbold spiller søndag deres tredje opgør i gruppespillet i EHF Cuppen.

På hjemmebane tørner Kristian Kristensen og co. sammen med tyske TuS Metzingen og her skal de forsøge at følge op på de flotte præstationer, som de lokale enhjørninge har vist i deres to seneste kampe mod henholdsvis IK Sävehof i EHF Cuppen og Randers HK i HTH Ligaen.

For vores norske bagspiller Tonje Løseth bliver kampen en lidt speciel en af slagsen, da hun tørnede ud for søndagens modstander fra 2015 til 2017.

-Det bliver specielt at møde mit gamle hold. Jeg havde to rigtig gode år i TuS Metzingen, og jeg har stadig kontakt til nogle af spillerne. Jeg ser meget frem til opgøret, siger Tonje Løseth.

Forventer en meget hård kamp

-Vi forventer en meget hård kamp mod TuS Metzingen. Vi ønsker at få bygget videre på det gode spil, som vi har vist i de seneste kampe og løfte vores forsvar endnu mere. Det bliver vigtigt at løbe og udnytte de muligheder vi får i ankomstfasen, slutter Tonje Løseth.

Opgøret spilles i IBF Arena og fløjtes i gang klokken 16.00. Det danske herrelandshold er ikke i aktion denne dag, så der er al mulig grund for at komme i arenaen og se god håndbold!

KØB BILLETTER HER: HERNING-IKAST HÅNDBOLD VS. TUS METZINGEN D. 20. JANUAR KL. 16.00 >>>