15.01.2021, 22:10 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Svær udebanekamp venter lørdag

Lørdag aften løber vi på banen til en svær udebanekamp, når vi møder Paris 92 i anden kamp i EHF European Cup.

Første kamp var som mange nok ved, mod Zvezda fra Rusland, som blev vundet sikkert med 34-25, og lørdag venter altså første kamp på udebane i byernes by, Paris. Hjemmeholdet hører til i subtoppen af den franske liga, så der venter en svær kamp, og der skal leveres på topniveau, hvis en sejr skal med hjem til Ikast.

"Der venter uden tvivl en svær opgave for os mod Paris. De har et godt hold der spiller meget fysisk, og som har nogle store stregspillere. De vil gerne spille offensivt i forsvaret, hvor vi samtidig vil blive mødt af en masse fysik, så det skal vi være gode til at spille udenom. De er lige nu ramt af lidt skader, så måske er de lidt ramt, men generelt set er det bare et godt hold, som er lige under de to bedste hold i Frankrig", fortæller Kasper Christensen fra bussen på vej mod Københavns Lufthavn, hvorfra holdet skulle flyve mod Paris fredag eftermiddag, inden han tilføjer:

"Der venter os to meget hårde kampe mod Paris, hvor vi skal spille op til vores bedste for at vinde, det er min klare forventning"

Det er samme trup der tager af sted til Paris som mod Aarhus United i onsdags, og Kasper fortæller, at moralen er ganske god, fysikken ser god og humøret højt, så der er, trods udsigt til hård modstand, en klar tro på, at kampen lørdag aften godt kan vindes.

Kampen starter klokken 18, og kan ses på TV3 Sport fra klokken 17.55. Resultat og reaktioner på kampen, kommer naturligvis her på hjemmesiden og facebook umiddelbart efter kampen.